ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині відпочили школярі із зони АТО

|

За сприяння військових 10 школярів із міста Сватове відпочили на Рівненщині та Львівщині. Про це Львівському порталу повідомили у Медіа-центрі МОУ Львів.

За даними відомства, відпочинок дітлахів із зони проведення антитерористичної операції було організовано представниками Рівненського зонального відділу Військової служби правопорядку та Військової комендатури м. Сватове, а також спеціалістів обласної державної адміністрації.

Впродовж перебування в Західному регіоні на гостей з Луганщини чекала насичена програма: різноманітні пізнавальні розваги, екскурсії краєм, спортивні змагання, майстер-класи. Окрім цього сватівчани відвідали древнє місто Лева, резиденцію князів Острозьких «Острозький замок», Національний університет «Острозька академія» та рівненський парк імені Тараса Шевченка із різьбленими скульптурами. А ще вони взяли участь у міській толоці та разом з іншими навели лад на території та посадили молоді саджанці.

Разом зі своїми однолітками школярі взяли участь у козацьких іграх та побували екскурсії в Рівненському зональному відділі Військової служби правопорядку, де пообідали в солдатській їдальні, познайомились з солдатським побутом та отримали на пам’ять подарунки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *