ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янин з вогнепальною зброєю вчинив дебош у одному з місцевих кафе

|

Зловмисник, який влаштував дебош у львівському кафе, мав при собі вогнепальну зброю. Згідно висновку балістичної експертизи пістолет, вилучений у чоловіка, є нестандартною вогнепальною гладкоствольною зброєю. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

В Галицький відділ поліції наприкінці лютого надійшло повідомлення про те, що в одному з кафе у центрі Львова невідомий чоловік вчиняє хуліганські дії, використовуючи при цьому предмет, схожий на пістолет.

Правоохоронці встановили, що громадський порядок порушував 25-річний місцевий мешканець. За даним фактом було відкрите кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

У зловмисника був виявлений та вилучений предмет, схожий на перероблений пістолет «Zoraki MOD914». Як встановили експерти, він є нестандартною вогнепальною гладкоствольною зброєю. Таким чином дії чоловіка мають ще й ознаки злочину передбаченого ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). За скоєння  цього злочинузловмисник теж може бути позбавлений волі на строк від трьох до семи років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *