ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові рецидивіст із пістолетом пограбував перехожого

|

У Львові патрульні затримали за гарячими слідами підозрюваного у злочині. Про це інформує прес-служба патрульної поліції.

Сьогодні вночі, 1 квітня, на вулиці Виговського, на гарячу лінію «102» звернувся громадянин, до якого зі спини підійшов невідомий, повалив його на землю, приклав до голови предмет, схожий на зброю, та забрав із внутрішньої кишені куртки мобільний телефон. Усім екіпажам передали описи нападника, зокрема, блакитна куртка та високий ріст. Також потерпілий вказав напрямок, у якому побіг зловмисник.
Екіпажі патрульної поліції почали обстежувати прилеглі території та помітили на вулиці Яворницького чоловіка, який підходив під орієнтування. Невідомий пришвидшив хід, а коли патрульні попросили зупинитися – почав втікати. Під час втечі чоловік викинув мобільний телефон та сумку чорного кольору. Патрульні наздогнали та затримали підозрюваного. Згодом прибув ще один екіпаж із заявником, який підтвердив, що саме цей громадянин напав на нього.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Залізничного відділу поліції. У підозрюваного виявили у сумці також предмет, схожий на пістолет. 39-річного чоловіка, який вже відбував покарання за грабіж та погрозу або насильство заподіяного щодо працівника поліції, доставили у Залізничний відділ поліції. Потерпілий написав заяву.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *