ОСТАННІ НОВИНИ

NASA запропоновала Садовому неочікуване вирішення проблеми зі сміттям

|

Космічне агентство NASA звернулося до міського голови Львова Андрія Садового із пропозицією облаштувати сміттєвий полігон на планеті Уран. Компанія готова взяти усі фінансові витрати на себе, оскільки цей експеримент, за словами вчених, згодом можна буде розповсюдити на всю планету Земля.

Як повідомив провідний вчений NASA Нік Джексон, планета Уран наразі не придатна для подальших досліджень через низьку температуру її атмосфери, тому вчені розробили проект встановлення там спеціальної станції, куди доправлятимуть сміття.

«Низька температура дозволить заморожувати сміття, воно не буде розкладатися та псувати грунти Урану. Враховуючи отруйність випарів газової оболонки планети, ми також сподіваємось, що частина сміття під цим впливом розпадатиметься на молекули»,  – повідомив вчений.

За його словами, NASA наразі потребує першого учасника експерименту для пілотного польоту на Уран.

«Ми звертаємося до міського голови Львова з пропозицією погодитися на цей експеримент. Це місто обрали тому, що до екологічних організацій у всьому світі було багато звернень від етнічних українців щодо критичної ситуації зі сміттям», – пояснив Нік Джексон.

Після запровадження експерименту в Україні, вчені збираються очистити від сміття африканські країни.

P.S. З 1 квітня!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *