ОСТАННІ НОВИНИ

У неділю львів’ян кличуть на загальноміську молитву за визволення України

|

У неділю, 2 квітня, о 15.00 год. біля фігури Божої Матері, що на проспекті Свободи, відбудеться загальноміська екуменічна молитва за визволення України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі міської ради.

Цю ініціативу прийняли на засіданні Всеукраїнської Ради Церков та релігійних організацій, і такі міжконфесійні спільні молитви відбудуться не тільки у Львові та Києві (Софійський майдан), а й по всій Україні та діаспорі.

«Ця екуменічна молитва – це ще одне невичерпне джерело духовного єднання нас як християн, особливо в часі Великого посту. Будемо просити Господньої ласки та миру, насамперед у наших серцях. Бо тільки так зможемо спільно досягнути миру в нашому місті та  державі. Вірю, що звернувшись до Господа єдиним серцем та єдиними устами, отримаємо наснагу з гідністю витримати усі випробування, щоб радісно зустріти воскреслого Христа», – зазначив о. Павло Дроздяк, капелан Львівської міської ради.

«Участь в цьому молебні візьмуть представники всіх конфесій міста і області. Закликаємо віруючих до спільної молитви за перемогу і мир!», – наголосив Високопреосвященний митрополит Львівський і Сокальський УПЦ КП Димитрій (Рудюк).

Фото: anderver – LiveJournal

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *