ОСТАННІ НОВИНИ

Просторовий розвиток Львова – 2017: нові площі та алеї

|

Цього року у Львові планують реконструювати деякі площі та створити нові громадські простори. Про це інформують у прес-службі Львівської міськради.

У процесі фіналізації робіт перебуває низка просторів: пішохідна алея парку «На Валах», площа Маланюка, сквер на вул. Свенціцького – вул. Стуса, площа Митна, друга черга скверу Гідності, громадський простір на вул. Миколайчука, пішохідна алея на вул. Пулюя, пішохідна алея на вул. Трильовського, громадський простір на перетині вул. Володимира Великого і вул. Тролейбусної, пішохідна алея між вул. Липинського та вул. Лінкольна біля церкви Оріоністів, громадський простір на вул. Широкій, 100. Переважно це роботи з озеленення, монтаж освітлення.

На 2017 рік заплановано реалізувати оновлення площі Кропивницького з дитячим майданчиком біля нього. Створити громадські простори на початку вул. Дорошенка та біля церкви Благовіщення на вул. Пасічній, площу біля церкви Івана Хрестителя на вул. Зубрівській, оновити сквер Сірка на Левандівці, озеленення вул. Лесі Українки.

Триває робота над формуванням завдання та проектуванням площі Галицької, площі Теодора, другої черги оновлення простору Синагог, площі Коліївщини, пішохідної алеї на вул. Гашека, першого громадського простору в Рясне на вул. Генерала Алмазова, простору біля озера на вул. Симоненка, скверу біля колишнього заводу Кінескоп, пішоходизації вул. Руданського та вул. Фурманської.

Цьогоріч місто звертає велику увагу на реалізацію проектів громад в рамках двох потужних проектів: Громади в дії та Громадський бюджет Львова. Це десятки невеликих, але дуже важливих  проектів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *