ОСТАННІ НОВИНИ

Гройсман за 2016 рік заробив майже 16 млн

|

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман подав електронну декларацію за 2016 рік, згідно якої його сумарний минулорічний дохід становить майже 16 мільйонів гривень. Відповідна заява з’явилася на сайті Уряду, передає кореспондент Львівського порталу.

Згідно з декларацією, заробітна плата Володимира Гройсмана у 2016 році склала 281 тис. грн. Його дохід включає також проценти по депозитах, розміщених в українських банках, в розмірі 154 тис. грн.

Переважна частина доходу за 2016 рік отримана внаслідок відчуження належного йому автомобіля та земельної ділянки, сформованої в результаті поділу ділянки, раніше вказаної у електронній декларації Гройсмана за 2015 рік. Від зазначених операцій очільником Уряду отримано 11,130 млн грн. Додатково від здачі в оренду належних Володимиру Гройсману об’єктів нерухомого майна, які є у його власності вже багато років, надійшло ще 4,2 млн грн. У сумі це 15 млн 765 тис. грн.

При цьому із отриманих доходів Володимир Гройсман сплатив у минулому році більше 1,5 млн грн податків.

Доходи дружини Прем’єр-міністра України за 2016 рік склали 1,625 млн грн, з яких 1,4 млн грн. – доходи від ведення Оленою Гройсман підприємницької діяльності.

У 2016 році подружжя Гройсманів не прибавали об’єкти нерухомого майна, автомобілі чи нематеріальні активи.

Отримані в цьому році доходи і більшу частину задекларованої раніше готівки родина Гройсманів, згідно з поданою декларацією, розмістили на рахунках в українських банківських установах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *