ОСТАННІ НОВИНИ

Головну алею парку «На валах» планують відновити до кінця травня

|

Головну алею парку «На валах» відновлять до кінця травня. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

На головній алеї парку «На валах» продовжують капітальний ремонт, який розпочали минулого року. Залишається зробити водовідведення, покласти бруківку та встановити вуличні меблі. Роботи планують завершити до кінця травня.

Як повідомив заступник голови Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля, роботи проводить шляхово-ремонтне підприємство району. Залишається зробити водовідведення, покласти бруківку та встановити вуличні меблі. Також буде проведено додаткову нараду щодо освітлення парку.

За словами Олександри Сладкової, начальника відділу ЛКП «Інститут просторового розвитку» ЛМР, ремонтні роботи у парку розпочалися восени минулого року. Зараз роботи продовжили: роблять водовідведення з неї і ремонт лавок.

«Лавки встановлять ті, які колись були на пр. Свободи. Їх повністю від реставрують новим деревом.

Вважаю, що це найкращий зразок лавок які є у Львові. Вони зручні, міцні та вандалостійкі», – розповіла Олександра Сладкова.

Також, як повідомили в управлінні молоді та спорту ЛМР, у парку «На валах» буде облаштовано майданчик для гри в петанк, відновлено баскетбольний майданчик та скейт-майданчик.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *