ОСТАННІ НОВИНИ

Back in USSR. Львівських вчителів змушують підписувати лист на захист Садового?

|

Місцева влада примушує директорів шкіл збирати підписи вчителів, які повинні стати на захист Садового і виступити проти Порошенка, який, мовляв, заважає меру Львова наводити у місті порядок зі сміттям. Про це редактору газети «Ратуша» Миколі Савельєву розповів директор однієї з львівських шкіл, передає кореспондент Львівського порталу.

«Обурені керівники відразу кількох львівських шкіл розповіли, що у львівській мерії впродовж кількох останніх днів їх ПРИМУШУЮТЬ збирати підписи з вчителів, які повинні горою стати за львівського бургомістра і виступити проти Президента Порошенка, який, мовляв, заважає нашому поважному бургомістру наводити у місті порядок зі сміттям. Стиль написання ТАКИХ прокламацій різний, але суть – одна й та сама. «Завтра вони помиряться, а керівництво навчальних закладів (як завжди) виявиться крайнім!», – підсумував такий вчинок директор школи №??, який, зрозуміло, не побажав афішувати своє ім’я.

Таке, на мою думку, скотство – це яскравий показник того, які саме методи так званої «підтримки трудящих» використовує у своїх політичних ігрищах міський голова Львова Андрій Садовий, який недалеко втік від радянського минулого, коли громадяни «не читали, але засуджували», – написав на свої сторінці у Facebook Микола Савельєв.

Фото: Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *