ОСТАННІ НОВИНИ

Під час сімейної сварки жінка вдарила ножем у живіт свого чоловіка

|

На Львівщині жінка під час сімейної сварки вдарила ножем чоловіка. За словами дружини, чоловік прийшов додому п’яний, вчинив сварку та побив її. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

У Мостиське відділення поліції 29 березня близько п’ятої години ранку звернулась 39-річна місцева мешканка. Жінка повідомила, що її 40-річний чоловік повернувся додому пізно ввечері у стані сильного алкогольного сп’яніння та вчинив сварку, під час якої побив її. Під час цього жінка схопила кухонний ніж та завдала ним удар у живіт своєму чоловіку.

У хірургічному відділенні місцевої лікарні, куди доставили потерпілого, лікарі поставили йому діагноз  «проникаюче ножове поранення живота». За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.124 (умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень у разі перевищення меж необхідної оборони або у разі перевищення заходів, необхідних для затримання злочинця) КК України. Санкція статті передбачає покарання – громадські роботи або виправні роботи або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до двох років. Проводяться слідчі дії, правоохоронці встановлюють обставини події.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *