ОСТАННІ НОВИНИ

У суботу львів’ян запрошують долучитися до загальноміської толоки

|

В суботу, 1 квітня, львів’ян запрошують долучитися до загальноміського прибирання. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

В рамках кампанії «З нами місто розквітає», відповідно до розпорядження міського голови Львова, 1 квітня відбудеться загальноміське прибирання. Толока передбачає комплекс заходів спрямованих на покращення озеленення, благоустрою та санітарного стану Львова.

Під час толоки прибиратимуть парки та лісопарки, зелені зони і сквери, вулиці та прибудинкові території, очищуватимуть береги водойм та ліквідовуватимуть несанкціоновані сміттєзвалища. У рамках заходу планують прибрати від сміття понад 700 га зелених зон міста, висадити значну кількість дерев та кущів.

Організатори очікують близько 3 тис. учасників толоки. Львівські комунальні підприємства забезпечать основний реманент і транспорт для вивезення зібраного сміття.

Розпочинають підготовку до великодніх свят і в районах міста. Як зазначають у райадміністраціях, зараз у всьому Львові приводять до порядку прибудинкові території, очищають дороги, ремонтують тротуари тощо.

Керівників підприємств, організацій та установ міста, а також інших небайдужих мешканців, які хочуть долучитись до загальноміської толоки, просять звертатися в управління екології та ландшафтного планування ЛМР за телефоном 297-59-82.

Розклад прибирань міста навчальними закладами можна переглянути тут. Заходи продовжуються та триватимуть до Великодніх свят.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *