ОСТАННІ НОВИНИ

У Стрию судитимуть водійку, яка збила жінку з дитиною

|

У Стрию судитимуть 20-річну місцеву мешканку, яка здійснила наїзд на пішоходів. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

Працівники Стрийського відділу поліції завершили досудове розслідування за фактом дорожньо-транспортної пригоди, під час якої потерпіла жінка-пішохід та її малолітня дитина.

Подія  сталася ще наприкінці липня 2014 року на вулиці Львівській у Стрию. Як встановили правоохоронці, 20-річна  місцева мешканка, керуючи автомобілем  «Skoda Fabia», через власну неуважність на пішохідному переході вчинила наїзд на 28-річну стриянку та її трирічну дитину у візку. Внаслідок ДТП обоє отримали тілесні ушкодження і були госпіталізовані.

Завершене досудове розслідування за фактом скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Статтею передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *