ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові розпочали демонтовувати «алкогольні» рекламні вивіски

|

Сьогодні, 28 березня, працівники відділу оперативного реагування КП «Адміністративно-технічне управління» примусово демонтували п’ять самовільно встановлених конструкцій з рекламою алкоголю. Управління наголошує, що роботи продовжуватимуться, оскільки розміщення такої інформації є недопустимим та шкідливим для здоров’я людей. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Як пояснили в КП «Адміністративно-технічне управління», власникам конструкцій заздалегідь було запропоновано усунути допущені порушення, однак вимоги були проігноровані, що й призвело до примусового демонтажу.

Нагадаємо, право власності на демонтовану конструкцію не переходить територіальній громаді Львова та комунальному підприємству. Підприємець безперешкодно може повернути свою вивіску, відшкодувавши КП «Адміністративно-технічне управління» витрати на демонтаж, транспортування та зберігання конструкції.

Додамо, що процедура демонтажу виглядає так: виявивши незаконно встановлену конструкцію, інженери відділу з нагляду за станом зовнішньої реклами КП «Адміністративно-технічне управління» скеровують власнику вимогу подати відповідні документи для її погодження і узаконення або добровільно демонтувати у зазначений термін. Якщо підприємець цього не зробив, то ця конструкція підлягає примусовому демонтажу. Тоді формують наказ за підписом департаменту містобудування – якщо це вивіска, або ж за підписом департаменту економічної політики – якщо це зовнішня реклама. Власнику незаконно встановленої конструкції надсилають лист-попередження про проведення примусового демонтажу, який здійснюють працівники відділу оперативного реагування КП «Адміністративно-технічне управління».

Фото: Варта 1

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *