ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські фіскали виявили правопорушення у використанні державних коштів

|

Працівниками фіскальної служби Львівщини виявлено правопорушення у сфері використання державних коштів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДФС у Львівській області.

Працівниками управління боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом ГУ ДФС у Львівській області проведено дослідження фінансово-господарської діяльності ТзОВ «Г» щодо отримання державних коштів та їх подальшого використання протягом 2015 року.

Проведеним дослідженням встановлено, що у вказаному періоді ТзОВ «Г» отримано бюджетні кошти за виконані роботи по проведенню поточного ремонту вуличного освітлення, монтуванню системи оповіщення, замовниками яких були сільські ради районів Львівської області. В подальшому ТзОВ «Г» частину бюджетних коштів в сумі 383,5 тис.грн. перерахувало на рахунки ряду СГД з ознаками «фіктивності» за нібито отримані субпідрядні роботи.

За матеріалами дослідження районним відділом поліції ГУ Національної поліції у Львівській області 16.02.2017 року до ЄРДР внесено кримінальне провадження за ч.3 ст.191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Фото: Державна фіскальна служба України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *