ОСТАННІ НОВИНИ

Вчора у зоні АТО загинуло двоє військових. Ще п’ятьох – поранено

|

За минулу добу внаслідок бойових дій 2 українських військовослужбовців загинули, 5 – дістали поранення і травми. Про це Львівському порталу повідомили в інформаційно-аналітичному центрі РНБО.

Луганський напрямок

Загалом ситуація залишається незмінною. В Попаснянському районі тривають потужні обстріли з важкого озброєння з боку противника. Вчора окупанти застосовували 120-мм міномети та 152-мм гармати, випустивши при цьому понад 40 мін і снарядів. Під ворожий вогонь потрапили не менше 4 наших опорних пунктів.

Також противник тричі порушив режим тиші у Станично-Луганському та Новоайдарському районах. Всі ці обстріли сталися пізно ввечері. Один з них був мінометним. Про це повідомив сьогодні на брифінгу речник  Міністерства оборони України з питань АТО  полковник  Олександр Мотузяник.

Всього за минулу добу на Луганському напрямку сталося 9 ворожих обстрілів, зокрема 7 – з важкого озброєння.

Донецький напрямок

Основні бойові дії вчора велися на світлодарській дузі та в Новолуганському, а також під Авдіївкою. Ворог близько 15 разів застосовував міномети та двічі – танки. кількість випущених боєприпасів з важкого озброєння – понад 170. Окупанти стріляли, і вдень, і вночі, проте активність ворога різко зросла ввчері, під час заходу сонця.

Окрім вищезазначених районів, вчора дуже неспокійно вчора було в Новгородському та Пісках.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку сталося 30 ворожих обстрілів, зокрема 16 – з важкого озброєння.

Маріупольський напрямок

Вчора обстановка дещо покращилася. Кількість ворожих обстрілів знизилася більше, ніж вдвічі. Проте ворог організував 5 потужних мінометних обстрілів – 2 в Мар’їнці та по 1 в Красногорівці, Павлополі та Гнутовому. При цьому було випущено близько 70 мін. Також у Гнутовому та Широкиному стріляли ворожі снайпери. Українські війська ведуть інтенсивний вогонь у відповідь.

Всього вчора на Маріупольському напрямку сталося 19 ворожих обстрілів.

Висловлюємо співчуття рідним та близьким загиблих воїнів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *