ОСТАННІ НОВИНИ

У мерії запевняють, що скарг на незручність об’їзду Личаківської по Некрасова не надходило

|

Від суботи, 25 березня, закрито на капітальний ремонт вул. Личаківську. Об’їзд транспорту здійснюється по вул. Некрасова. Звернення щодо незручностей з об’їздом до управління транспорту ЛМР не надходило. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Від суботи весь транспорт, який курсував по вул. Личаківській, здійснює об’їзд по вул. Некрасова. З метою зручності проїзду, за кілька дні до закриття вул. Личаківської, ми надіслали листи в поліцію, щоб очистили вул. Некрасова від паркування.

На сьогодні до нас не надходило жодних звернень від водіїв транспортних засобів через незручність об’їзду», – повідомили в управлінні транспорту ЛМР.

Як підтвердила Катерина Рибій, речник патрульної поліції Львова, на вулиці Некрасова постійно працюють патрульні.

«За останні чотири дні, відколи закрила для проїзду вул. Личаківську і транспорт здійснює об’їзд по вул. Некрасова, вчора зафіксовано одне ДТП. Також було евакуйовано два транспортних засоби, які припаркувалися на вул. Некрасова», – розповіла Катерина Рибій.

Нагадаємо, заплановано протягом двох-трьох місяців виконати будівельні роботи на перехресті вул. Личаківська – вул. Мечникова, щоб відновити рух трамвая № 7 і весь транспорт курсував по вул. Мечнікова – вул. Некрасова – вул. Вахнянина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *