ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині суд оштрафував таксистів без ліцензії на 17 тисяч

|

У Львівській області суд зобов’язав чотирьох нелегальних таксистів  сплатити штраф у розмірі 17 тисяч гривень. Про це Львівському порталу повідомили управлінні Укртрансбезпеки у Львівській області.

Так, у  на період з 16 січня 2017 року д по 16 квітня 2017 року працівниками Управління Укртрансбезпеки у Львівській області спільно з працівниками Патрульної поліції міста Львова систематично здійснюються рейдові перевірки щодо дотримання автомобільними перевізниками, що надають послуги з перевезення пасажирів на таксі, вимог законодавства про автомобільний транспорт.


«За підсумками роботи складено 31 протокол про адміністративне порушення відповідно до ст. 164 КУпАП, а саме експлуатація легкового автомобіля, облаштованого як таксі, без наявності ліцензії. Вказана стаття адміністративного кодексу передбачає накладання штрафу від 17 тисяч гривень до 34 тисячі гривень», – пояснюють в Укртрансбезпеці.

Сьогодні у судовому порядку винесено 4 постанови щодо накладання штрафу на порушників – “таксистів” у розмірі 17 тисяч гривень.

Під час державного контролю виявлено 3 факти надання послуг з перевезення пасажирів легковими автомобілями з іноземною реєстрацією, про що складено 3 протоколи про адміністративне порушення відповідно до ст. 133-2 КУпАП та відповідно винесено постанови про накладення адміністративного штрафу у сумі 1700 грн. по кожному факту.
Також виявлено 5 фактів порушення автотранспортного законодавства ліцензованими перевізниками на таксі, про що складено відповідні акти, по яких застосовано адміністративно-господарські санкції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *