ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян залучають до онлайн-обговорення щодо перейменування вулиць

|

З 28 березня Львівська міська рада розпочинає громадське обговорення перейменування вулиці Карбишева та найменування новоствореного скверу на вулиці Миколайчука, 18. Обговорення відбуватиметься у форматі онлайн-опитування. Долучитися може кожен мешканець міста. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Щоб висловити свою позицію, необхідно перейти за цими посиланнями:

Тут ви зможете проголосувати за один з запропонованих варіантів, висловити свою думку в коментарях та подивитись поточні результати голосування.

Також висловити свою думку можна, відправивши лист із заголовком «Перейменування вулиці» на електронну адресу [email protected] до 28 квітня 2017 року.

Нагадаємо, що проведення громадського обговорення є необхідним етапом перейменування вулиць. Воно відбувається так:

1) Установи, організації, підприємства, громадяни та їх об’єднання надсилають на ім’я міського голови Львова пропозиції щодо перейменування / найменування.

2) Міський голова скеровує пропозиції на розгляд профільної комісії з найменування та перейменування назв вулиць, провулків, проспектів, площ, скверів та споруд у м. Львові.

3) За результатами розгляду комісія рекомендує провести відповідні громадські обговорення.

4) За результатами обговорень міський голова ініціює перед Львівською міською радою пропозицію про зміну назви вулиці, провулку, проспекту, площі, скверу.

5) Львівська міська рада на пленарному засіданні ухвалює з цього приводу рішення – перейменувати вулицю, провулок, проспект, площу, сквер, або залишити стару назву.

Більше інформації щодо перейменування вулиці генерала Карбишева та найменування скверу на вулиці Миколайчука, 18 у додатку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *