ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові п’яний водій в‘їхав у металеву огорожу

|

У Львові на вулиці Любінській нетверезий водій в‘їхав у металеву огорожу. Про це Львівсьому порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

Близько 4 години ранку під час патрулювання на вулиці Любінській до патрульних звернувся громадянин та повідомив, що на перетині вулиць Боткіна – Бойчука водій не впорався з кернуванням та здійснив наїзд на перешкоду. Інспектори практично за лічені хвилини були на місці і побачили автомобіль Ford Mondeo в кюветі. Він зніс металеву огорожу. Водій був на місці події попри те, що все сталося близько 3 години ночі.

У 25-річного чоловіка інспектори виявили ознаки алкогольного сп‘яніння. Полісмени запропонували пройти йому перевірку. Пристрій драгер показав результат – 1,2 проміле. На водія склали два протоколи – за скоєну ДТП та за керування у нетверезому стані. З

агалом, цієї ночі у Львові патрульні склали 15 протоколів на нетверезих водіїв. А з п‘ятниці у місті склали протоколи на 28 нетверезих водіїв. Шановні водії, керування у нетверезому стані найважче порушення правил дорожнього руху! Сідаючи за кермо напідпитку Ви наражаєте на небезпеку себе та оточуючих!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *