ОСТАННІ НОВИНИ

Личаківську закрили на ремонт: водіям нагадують про можливі шляхи об’їзду

|

Як повідомив директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, 25 березня на ремонт закрили вулицю Личаківську. Основна вулиця для об’їзду – вулиця Некрасова. Однак задля уникнення скупчення автомобілів та утворення корків, водіїв закликають за можливості обирати інші напрямки руху. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі міської ради Львова.

Нагадаємо, рух для транспортних засобів на перехресті вулиць Личаківська – Мечникова буде перекрито до 25 червня, у зв’язку з капітальним ремонтом дороги. Роботи виконує ТзОВ «Онур».

Громадський транспорт буде об’їжджати по вулиці Некрасова у два боки, а приватний транспорт – по вул. Репіна – вул. Сагайдачного – вул. Круп’ярській – теж у два боки.

Щодо електротранспорту, то трамвай № 10 не курсуватиме.

Трамвай № 2 курсуватиме за маршрутом: вул. Коновальця – вул. Дорошенка – вул. І. Франка – і до Академії Мистецтв, та у зворотному напрямку.

Трамвай № 7 курсуватиме за маршрутом: вул. Шевченка – вул. Підвальна – вул. І.Франка – вул. Сахарова – і до Аквапарку та у зворотному напрямку.

Як повідомив Олег Береза, директор ЛКП «Львівавтодор», це тимчасова схема. Заплановано протягом двох-трьох місяців виконати будівельні роботи, щоб відновити рух трамваю № 7 по вул. Мечникова і скерувати весь транспорт по вул. Мечникова – вул. Некрасова – вул. Вахнянина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *