ОСТАННІ НОВИНИ

«Карпати» розписали «суху» нічию з донецьким «Олімпіком»

|

Перенесений матч 17-го «Карпати» пропонували «Олімпіку» провести у Львові. На жаль, донецький клуб від такої пропозиції відмовився, вибравши Черкаси, поле якого навіть з великою натяжкою важко назвати футбольним. Півтора десятки масивних залисин – тому красномовне свідчення. Чого можна було чекати від самої гри? Мабуть, аж ніяк не видовища. Про це повідомляє Інформаційний центр ФК «Карпати».

Більше того, як виявилося, у Черкасах знайшлося чимало уболівальників, котрі не хочуть бачити «Олімпік» у своєму місті. Уночі вони прийшли під готель команди і трохи погаласували, демонструючи свої наміри. Хоча, сказати, що ці бешкети якось вплинули на гру донеччан, мабуть, не можна.

«Карпати» приїхали в Черкаси без чотирьох «залізних» гравців основи, однак склад виглядав злагодженим. Правда, довелося відмовитися від «домашньої» схеми, перейшовши на більш прозаїчніший варіант з чотирма захисниками. Місце у старті отримав і Максим Грисьо, який навіть мав два дуже непогані моменти, але після зіткнення з Боровиком, його довелося змінити на Гуцуляка.

Власне, у першому таймі мало що вдавалося обом командам. Про швидку гру низом можна було лише мріяти – у шипи бутсів регулярно налипала славнозвісна черкаська земля, перетворюючи взуття гравців на гирі. Відповідно, в арсеналі залишилися сольні проходи та закидання на форвардів. До речі, один з таких проходів від Ксьонза міг завершитися дуже гостро, але арбітр перестарався і замість небезпечного штрафного нагородив Павла жовтою карткою за симуляцію, якою там і не пахло.

Не сталося дива і в другому таймі. Поле стало ще гіршим, гра команд ще одноманітнішою. Фактично, окрім двох ударів по воротах Боровика, з якими Євген блискуче впорався, особливо і згадати нічого. Тож «Карпати» знову залишили свої ворота сухими, здобули одне очко і закріпилися на 10-у місці в таблиці. До речі, у цьому матчі «зелено-білі» попрощалися із формою – уже у вівторок, 28 березня вони представлять нову…

17-й тур. 26.03.2017, 14:00. «Центральний», Черкаси. 1 500 глядачів.

Перемінна хмарність. +8°С

Арбітр – Олександр Дердо (Чорноморськ, Одеська обл.).

Асистенти арбітра: Сергій Приступа, Євген Петраков (обидва – Київ).

Четвертий арбітр – Микола Кривоносов (Київ).

Директор матчу ФФУ – Сергій Макаров (Київ).

Спостерігач арбітражу – Олександр Шамич (Київ).

«ОЛІМПІК»: Махарадзе, Гришко, Гошкодеря (Брікнер, 88), Моха, Шестаков, Матяж (Сергійчук, 79), Нємчанінов, Емерсон, Олійник (Гринь, 60), Цимбалюк, Богданов.

Запасні: Котляров, Гемега, Жураховський, Хомутов.

Головний тренер – Роман Санжар.

«КАРПАТИ»: Боровик, Зубейко, Нестеров, Дитятьєв, Мірошніченко, Філімонов, Кльоц, Чачуа, Грисьо (Гуцуляк, 34, Хомченко, 90+2), Ксьонз, Гладкий.

Запасні: Підківка, Вербний, Пас, Завійський, Шина.

Головний тренер – Олег Дулуб.

Попередження: Емерсон, 63 – Філімонов, 24, Ксьонз, 39, Зубейко, 68.

Фото: ФК «Олімпік»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *