ОСТАННІ НОВИНИ

Вчора у Львівській області сталось чотири пожежі сухостою

|

Протягом минулої доби на Львівщині вогнеборці ліквідували 4 пожежі сухої трави. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС у Львівській області.

25 березня о 14:26 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання сухостою в с. Великі Грибовичі Жовківського району. На момент прибуття рятувальників площа пожежі склала 260 кв.м. До ліквідації пожежі залучили вогнеборців Частини спеціальної пожежної техніки Загону технічної служби ДСНС Львівщини. Пожежу ліквідували о 15:37.

Цього ж дня о 16:06 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території в с. Сопошин Жовківського району. Вогнем знищено суху траву та чагарник на площі 250 кв.м. Рятувальники локалізували пожежу о 16:27 та повністю ліквідували о 16:37.

Також о 18:47 вогнеборці отримали повідомлення про пожежу сухої трави біля селища Запитів Кам’янка-Бузького району. Вогнем знищено суху траву та чагарник на площі 2000 кв.м. Пожежу локалізовано 20:13, ліквідовано о 20:38. На місці події працювали рятувальники місцевої пожежної команди м. Новий Яричів.

О 21:24 рятувальники отримали повідомлення про пожежу сухої трави в с. Сокільники Пустомитівського району. Пожежу локалізовано о 22:48 та повністю ліквідовано о 23:04. Вогнем знищено суху траву та чагарник на площі 3000 кв.м.

Головне управління ДСНС України у Львівській області застерігає: не випалюйте суху траву та сміття, не розводьте відкритий вогонь поруч із господарськими будівлями, не розкидайте недопалки та сірники на суху трав’яну підстилку. Стежте, щоб діти не бавилися з вогнем. В разі виникнення пожежі чи іншої надзвичайної ситуації негайно викликайте Службу порятунку за номером 101!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *