ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові патрульні зупинили водія із викраденим три роки тому посвідченням

|

У Львові водій автомобіля пред’явив патрульним, викрадене 3 роки тому,  чуже водійське посвідчення. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

Вчора на вулиці Липинського інспектори зупинили автомобіль Ford Mondeo за порушення водієм правил дорожнього руху. Чоловік пред’явив посвідчення водія і реєстраційний документ у якому номер кузова відрізнявся від номера кузова автомобіля. Чоловік пред’явив заключення експертизи, що начебто зварювальних робіт на кузові не було. Далі водій плутався у поясненнях. Інспекторам видалася дивною і фотокартка на посвідченні водія, а також на страховому полісі було інше ім’я ніж на посвідченні водія.

Патрульні під час розмови кілька разів звернулися до чоловіка за цим іменем і він відгукнувся. Тоді інспектори знову перепитали як звати чоловіка і він сказав ім’я з посвідчення водія. Також, чоловік плутався у датах народження.

Полісмени вирішили перевірити інформацію через бази даних і з’ясували, що до правоохоронців у серпня 2014 року звернувся громадянин із заявою про крадіжку документів і прізвище та номер посвідчення збігалися з тим, що надав водій. До заявника зателефонували і він сказав, що прав так і не знайшли. У Шевченківському відділі поліції в 58-річного громадянина вилучили згадане посвідчення. Далі справою займаються слідчі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *