ОСТАННІ НОВИНИ

У Білорусі затримали двох озброєних росіян з українським прапором

|

У Білорусі були затримані двоє озброєних громадян Російської Федерації, у яких виявився прапор України. Про це повідомляє БЕЛТА.

«24 березня о 16.00 поблизу села Жуково Могильовського району співробітниками відділу Департаменту охорони Ленінського району Могильова на автодорозі затримано автомобіль” Лада Гранта “, в якому перебували  двоє громадян Російської Федерації, жителів Брянська. Обидва 1992 року народження, працівники заводу «Кремній Ел», – йдеться в повідомленні.

В автомобілі вони перевозили два пневматичні пістолети, два сигнально-шумових пістолети, дві портативні радіостанції, електричний ліхтар з електрошокером “Блискавка”, п’ять полімерних ємностей з металевими елементами калібру 4,5 мм для пневматичної зброї, газовий балон для газової зброї, 12 набоїв калібру 5,6 мм до сигнально-шумової зброї, прогумовану металеву палицю з шипами, а також світлоповертаючий жилет ДПС, жезл, куртку з розпізнавальними знаками “МНС РФ”, три шапочки з прорізами для очей “балаклава”, два комплекти захисного екіпірування мотоцикліста. При цьому у затриманих був з собою прапор України.

За словами затриманих, вони їхали з Брянська в Брест на екскурсію. Молоді люди доставлені в Могилевський РВВС для розгляду.

Еспресо

Фото: БЕЛТА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *