ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні львів'ян запрошують на «День сонця» з «особливими» дітьми

|

Сьогодні, 26 березня, у Львові відбудеться благочинний захід «День сонця» із залученням «особливих» діток. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Як інформують у службі у справах дітей Львівської ОДА, акцію приурочили до Міжнародного дня підтримки людини із синдромом Дауна, який відзначають 21 березня.

За словами організаторів, цей благочинний захід спрямований на те, аби показати, що кожну дитину варто вважати повноцінною особистістю у суспільстві та нагадати, що чужих дітей немає. Також вкотре наголосити на тому, що вроджений синдром – не хвороба, а особливість, а ці діти обдаровані не менш, ніж інші.

У програмі заходу – презентація музичної моно-вистави «Пригоди Ромашки», за участі учнів «Школи театрального мистецтва «У Світ Разом» та діток з особливими потребами, а також виступи друзів та педагогів Гуманітарного центру розвитку “У Світ Разом” та Благочинного фонду “Різні Люди”.

Відбудеться “День сонця” у Греко-католицькій церкві Святої Євхаристії (Домініканський Собор) за адресою: пл. Музейна, 1.

Початок заходу: о 12:30 год.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *