ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні з Польщею митники виявили у жіночих колготках понад два кілограми бурштину

|

Працівники львівської митниці у жіночих колготках знайшли понад два кілограми бурштину. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДФС у львівській області.

Учора, 25.03.2017 року, в пункті пропуску для автомобільного сполучення «Краковець» під час митного контролю легкового транспортного засобу «Фольксваген Шаран» працівники митниці виявили факт незаконного переміщення бурштину. Його намагався вивезти до Республіки Польщі громадянин України, смугою руху «зелений коридор».

Під час візуального огляду автомобіля виникли підозри про можливе переміщення прихованих від митного контролю товарів. Було прийнято рішення про поглиблений огляд транспортного засобу в спеціально обладнаному боксі. Там, над глушником автомобіля, працівники митниці знайшли необроблене каміння жовто-коричневого кольору, округлої неправильної форми, діаметром від 3 до 6 см. Товар вагою 2кг. 280 гр. був розфасований у двох жіночих колготах чорного кольору.

Так, громадянин України вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням засобів або способів, що утруднюють виявлення таких товарів.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України. За цим фактом складено протокол про порушення митних правил. Бурштин та автомобіль вилучено. Справу скерують до суду, який і визначить покарання.

Фото: ДФС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *