ОСТАННІ НОВИНИ

Дітям учасників АТО організували екскурсію аеропортом «Львів»

|

Днями дітям учасників АТО зі Львівщини у межах соціального мегапроекту «Мій тато захищає Україну» організували цікаву та пізнавальну екскурсію Міжнародним аеропортом «Львів». Про це інформують організатори заходу.

Співробітник аеропорту «Львів», а заодно і екскурсовод пан Тарас розповів маленьким відвідувачам про історію та роботу цього державного підприємства, про міжнародні авіакомпанії, які співпрацюють із аеропортом, здійснюючи перевезення українських громадян у різні країни світу.

Більшість дітей, які взяли участь в екскурсії, жодного разу не літали таким видом транспорту як літак. Відтак, інформація, озвучена паном Тарасом, була їм напрочуд корисною та цікавою. Але, попри озвучену інформацію, дітвора також мала можливість пройти спеціальний контроль через рамку.

Потрапивши в зону біля злітальної смуги, дітям випала прекрасна нагода стати очевидцями того, як відбувається процес підготовки літака до польоту, а також його зліт…

…Саме такою була чергова акція від проекту «Мій тато захищає Україну», яка вкотре принесла малюкам нові позитивні враження та щирі радісні емоції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *