ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині зупинили масштабне виробництво фальсифікованого алкоголю

|

На Львівщині припинили масштабне виробництво фальсифікованого алкоголю з обігом півмільйона гривень на добу. Про це на своїй сторінці в Facebook написав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, передає кореспондент Львівського порталу.

«Масштабне виробництво фальсифікованої горілки зупинено на Заході країни. Оборот до півмільйона гривень на добу. Вночі провели 25 санкціонованих обшуків  – Львівська та Закарпатська області. Цехи, склади, місця збуту. П’ять жителів двох областей організували цех у Львівській області, а поставляли продукцію в сусідні регіони.

Добове виробництво до 2 тисяч ящиків (!) цього алкогольного зілля. Прибуток, який потрапляв тільки в кишені організаторів – від 100 тисяч до півмільйона гривень на добу, без сплати будь-яких податків. Про ризики для здоров’я людей бариги і не задумувалися», – написав Аваков.

Оперативники Управління захисту економіки в Закарпатській області, слідчі обласної поліції при процесуальному керівництві прокуратури Закарпаття спільно зі спецпідрозділом КОРД одночасно провели обшуки як на виробництві «горілки», так і в організаторів «алкогольного» бізнесу.

Вилучили: 2 тисячі ящиків фальсифікату (40 тисяч пляшок), 120 тисяч доларів США, 117 тисяч євро, 600 тисяч гривень, 5 тонн спирту, незліченну кількість підроблених марок акцизного податку України, обладнання для виробництва алкогольної продукції.

Фото: Facebook-сторінка Арсена Авакова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *