ОСТАННІ НОВИНИ

У Червонограді двоє братів мало не згоріли під час пожежі

|

У Червонограді рятувальники ліквідували пожежу в квартирі та врятували двох братів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС у Львівській області.

23 березня о 14:16 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на 5-му поверсі 9-поверхового житлового будинку в м Червоноград на вул. Стуса, 9. До місця виклику негайно направили пожежно-рятувальне відділення державної пожежно-рятувальної частини № 33 м. Червоноград. Вогнеборці за лічені хвилини прибули на місце події та оперативно приступили до ліквідації займання.

На момент пожежі у квартирі перебували 47-річний власник разом із 34-річним братом. Пожежа спричинила сильне задимлення, тому чоловіки не могли самотужки покинути помешкання. Рятувальники винесли братів із задимленого житла на свіже повітря та передали медикам для надання подальшої допомоги.

Внаслідок пожежі брат власника отруївся продуктами горіння та отримав опіки лівої кисті та правого передпліччя. Чоловіка у важкому стані госпіталізовано в Червоноградську центральну міську лікарню.

Складність пожежі полягала у сильній захаращеності житла побутовими речами та сміттям. Це створило додаткове пожежне навантаження. Вогнеборці ліквідовували займання у апаратах захисту органів дихання.

О 11:23 в складі ланки газодимозахисної служби пожежу локалізували, й о 11:57 – ліквідували.
Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 15 кв.м. Попередня ймовірна причина виникнення займання – необережне поводження з вогнем.

Фото: ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *