ОСТАННІ НОВИНИ

Поліцейські затримали 20-річних хлопців, які причетні до трьох розбійних нападів

|

На Львівщині поліцейські затримали зловмисників, які причетні до трьох розбійних нападів. Під час скоєння злочинів чоловіки закривали обличчя масками та погрожували касирам зброєю. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

Як встановили працівники карного розшуку Головного управління Національної поліції у Львівській області, спільно з працівниками Галицького, Шевченківського відділів поліції та Жидачівського відділення поліції, двоє мешканців Жидачева віком 20 років  причетні до трьох розбійних нападів.

«Наприкінці лютого зловмисники напали на працівників автозаправної станції в одному з сіл Жидачівського району. Близько четвертої ранку, погрожуючи касиру пістолетом, забрали з каси близько тисячі гривень виручки. За кілька тижнів до того, на початку лютого, близько 21.00 один із зловмисників зайшов у аптеку по вулиці Коперніка у Львові та, погрожуючи зброєю, змусив касира віддати йому більше двох тисяч гривень виручки. І останній епізод – 20 березня близько третьої ночі зловмисники зайшли у приміщення АЗС, розташованої у Шевченківському районі Львова та забрали з каси 1750 гривень», – розповів т.в.о. заступника начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області підполковник поліції Тарас Сабанюк.

Зброю, якою зловмисники погрожували касирам, вилучено та скеровано на експертизу.

За цими фактами відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.187 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна. Проводиться досудове розслідування, поліцейські перевіряють причетність зловмисників до скоєння інших злочинів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *