ОСТАННІ НОВИНИ

Доба у зоні АТО: троє українських військових отримали поранення

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, троє військовослужбовців дістали поранення. Про це львівському порталу повідомили у інформаційно-аналітичному центрі.

Луганський напрямок

Противник порушив режим тиші у самому райцентрі та с. Валуйське, застосувавши при цьому лише стрілецьку зброю. Це сталося ввечері, між 20 та 23 годиною.

Всього за минулу добу на Луганському напрямку сталося 14 ворожих обстрілів.

Донецький напрямок

Район Авдіївки

Безпосередньо біля промзони, а також на сусідніх позиціях (біля Кам’янки та «Шахта Бутовка») тривають активні бойові дії. Окупанти застосовують міномети і танки. Обстріли відбуваються і вдень, і вночі. Пік протистояння зафіксовано між 16 та 19 годиною, коли бойовики одночасно обстрілювали кілька наших оборонних рубежів.

Ворожі снаряди вчергове пошкодили житловий будинок в старій частині Авдіївки

Будинок пенсіонерів вже вчетверте обстрілюють бойовики. Цього разу внаслідок мінометного вогню було пошкоджено дах.  Постраждалих немає.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку сталося 42 ворожих обстріли, зокрема 25 – мінометних, артилерійських і танкових.

Маріупольський напрямок

Мар’їнський район

У Красногорівці окупанти порушили режим тиші три рази, і під час кожного інциденту застосовували важке озброєння. Найпотужнішим був третій обстріл: він стався між 22 годиною та північчю, тривав 1 годину. При цьому бойовики випустили 10 122-мм снарядів та 28 120-мм мін. Аналогічна обстановка у Мар’їнці, де окупанти використовували міномети, танк та іншу бронетехніку.

У Новотроїцькому вчора сталося 2 ворожих обстріли, важке озброєння не застосовувалося.

Вкрай неспокійно на півдні області. Головною «гарячою точкою» вчора було Широкине, де сталося 13 обстрілів з боку противника. Окупанти застосовували міномети, танки, переносні реактивні установки «Град-П». Також бойовики неодноразово обстрілювали Гнутове і Водяне, зокрема з мінометів.

Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку сталося 38 ворожих обстрілів, зокрема 14 – з важкого озброєння.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *