ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра у Львові розпочнуть ремонт Личаківської

|

Завтра, 24 березня, розпочинається капітальний ремонт вул. Личаківської. Тендер на виконання робіт виграла компанія «Онур». Триватимуть роботи 8 місяців. Орієнтовна вартість робіт 6 млн євро. Тут буде проведена капітальна реконструкція дорожнього покриття, заміна трамвайної колії, контактної мережі і, найголовніше, – ремонт усіх комунікацій. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Ремонт дороги буде здійснюватися у три етапи. Перший етап – це роботи на перехресті вул. Личаківської з вул. Мечнікова, щоб трамвай № 7 курсував за своїм маршрутом. Другий етап – роботи на ділянці до вул. Б. Котика. І третій етап – від вул. Б. Котика до вул. Пасічної.

Термін будівництва – 8 місяців. Втім найскладнішим буде питання не так дорожнього покриття як комунікацій. Зокрема, складність з колектором, який минулого року кілька разів провалювався.

Вартість робіт вул. Личаківської складає приблизно 6 млн. євро.

Під час закриття вул. Личаківської громадський транспорт буде здійснювати об’їзд по вул. Некрасова у два боки, а приватний транспорт по вул. Репіна – вул. Сагайдачного – вул. Круп’ярська теж у два боки.

Щодо електротранспорту, то трамвай № 10, не курсуватиме.

Трамвай № 2 курсуватиме за маршрутом: від вул. Коновальця – вул. Дорошенка – вул. І. Франка –  до Академії Мистецтв, та у зворотному напрямку;

Трамвай № 7 – курсуватиме за маршрутом: від вул. Шевченка – вул. Підвальна – вул. І.Франка – вул. Сахарова – до Аквапарку та у зворотному напрямку.

Як повідомив Олег Береза, директор ЛКП «Львівавтодор», це тимчасова схема. Заплановано протягом двох-трьох місяців виконати будівельні роботи, щоб відновити рух трамваю № 7 по вул. Мечнікова і пустити весь транспорт по вул. Мечнікова – вул. Некрасова – вул. Вахнянина.

Фото: Твоє місто

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *