ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові проведуть благодійний захід заради порятунку маленької Янусі

|

У Львові відбудеться благодійна подія #ЯнусяМайбутнєУкраїни-Львів, зібрані кошти під час якого підуть на порятунок 4-річної Янусі, хворої на рак. Захід відбуватиметься 25 березня із 12.00 по 22.00 у ресторані “Високий замок”. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

У дівчинки страшний діагноз – нейробластома 4-ї стадії з метастазами у внутрішні органи. В Україні крихітці не дали жодних шансів, проте в Стамбулі, у клініці Acibadem, лікарі здатні її вилікувати повністю! Дитина успішно закінчила 8 блоків хіміотерапії і тепер терміново необхідно зібрати 80 тисяч євро на пересадку кісткового мозку. Якщо не зібрати кошти, дитина приречена, з сім’ї нікому допомогти. Ми потрібні Янусі!

Запрошуємо всіх небайдужих прийти на подію і подарувати дитині життя!

У програмі: майстерні, ярмарка, концерт, бюті зони, показ мод дитячих колекцій, етнопоказ, смачні пригощання та масові флешмоби.

Задля підтримки Янусі, у заході братимуть участь відомі виконавці та музичні гурти – Сальто Назад, Ілларія, Лавіка, Анна Добриднєва, BRO та Містер Ріккі! А хедлайнером вечору виступить – Олег Скрипка, соліст гурту ВВ. Все дійство супроводжуватиме live-марафон зі збору коштів, та пряме включення із клініки Аджібадем в Стамбулі, від Янусі.

Організатори проекту – Благодійний фонд “Майбутнє України”, а також інші волонтери.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *