ОСТАННІ НОВИНИ

На одному з ринків Львова чоловік продавав боєприпаси та запчастини до зброї

|

У Львові поліцейські вилучили у чоловіка боєприпаси та запчастини до зброї. Зловмисник намагався продати патрони на одному з львівських ринків. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

У Галицький відділ поліції надійшло повідомлення від львів’янина про те, що близько 11.30 на території одного з ринків чоловік віком 40-45 років пропонував придбати у нього патрони. Правоохоронці виявили зловмисника на площі Різні та встановили його особу – ним виявився 42-річний львів’янин. З собою чоловік мав 20 патронів калібру 9 мм, 12 патронів калібру 5,45 мм, 14 патронів калібру 7,62, 2 патрони невідомого походження та запчастини до автоматичної зброї.

Патрони та запчастини до зброї поліцейські у зловмисника вилучили та скерували на експертизу. Наразі встановлюється походження вилученого, вирішується питання правової кваліфікації правопорушення згідно норм Кримінального кодексу України. Проводяться слідчі дії.

Нагадаємо, до 24 березня на Львівщині триває операція «Зброя та вибухівка», під час якої правоохоронці виявляють та вилучають зброю, боєприпаси та вибухівку, що зберігається незаконно. Громадяни, котрі добровільно звернуться до правоохоронців та здадуть зброю, боєприпаси та вибухівку, що зберігається без відповідних дозволів, будуть звільнені від відповідальності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *