ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській філармонії відбудеться Міжнародний конкурс юних скрипалів-віртуозів

|

У Львівській обласній філармонії 25-28 березня відбуватиметься I Міжнародний конкурс юних скрипалів, альтистів та віолончелістів «Львівський віртуоз».  Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Як повідомили у департаменті з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА, спеціальний приз конкурсу – скрипка роботи майстра Володимира Антонюка (м. Чернівці).

Конкурс відбудеться у чотирьох вікових категоріях – від 7 до 18 років. Всього змагатиметься 67 учасників із України, Молдови, Польщі та Швейцарії.

За словами директора департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА Христини Береговської, метою Міжнародного конкурсу «Львівський віртуоз» є творча співпраця між митцями, музикантами, професорами України та Європи.

Зазначимо, що до складу журі конкурсу запросили відомих професорів України, Польщі, Німеччини, Швейцарії, декотрі з яких – випускники Львівської середньої спеціалізованої музичної школи-інтернату ім. С. Крушельницької.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *