ОСТАННІ НОВИНИ

Росіянка все ж виступить на «Євробаченні-2017» … по супутниковому зв'язку

|

Юлія Самойлова все-таки зможе взяти участь у «Євробаченні» від Росії по супутниковому зв’язку. Таке рішення прийняли організатори конкурсу. Про це пише ТСН, передає Львівський портал.

Організатори пропонують організувати трансляцію виступу Самойлової по відеозв’язку в півфіналі конкурсу. Якщо вона вийде в фінал, то цей виступ пропонується транслювати таким же чином.

У заяві наголошується, що ще ніколи раніше учаснику не пропонувалася можливість виступити на конкурсі не в живу, а по відеозв’язку.

«Беручи до уваги те, що влада України може зберегти в силі заборону, а також прагнучи зберегти аполітичний характер конкурсу, союз активно працював над пошуком рішення і зробив безпрецедентний крок, запропонувавши Першому каналу можливість дати шанс Юлії залишитися учасником конкурсу в цьому році і виконати в прямій трансляції свою пісню під час другого півфіналу», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні, 22 березня, СБУ заборонила в’їзд в Україну російської учасниці «Євробачення» Юлії Самойлової на 3 роки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *