ОСТАННІ НОВИНИ

Приватна сміттєсортувальна лінія на Рясне вже скоро запрацює?

|

Підприємство «ГрінКо Захід» (ТзОВ «Захід ресурс плюс»), що встановило сміттєсортувальну лінію на території колишнього заводу «Сільмаш» (вул. Шевченка, 324г)  отримало офіційне підтвердження, що сміттєсортувальна лінія не несе екологічної загрози мешканцям Рясного. Про це Львівському порталу повідомили представники підприємства.

Як повідомляється, Містопроект на звернення компанії ГрінКо-Захід (ТзОВ “Захід ресурс плюс”) надав топографічне знімання 500 м санітарно-захисної зони, передбаченою вимогами законодавства, на генеральний план Львова.

«На карті видно, що сміттєсортувальна лінія розміщується на відстані понад 500 м від житлових та інших будівель, отож не становить для них екологічної загрози», – прокоментував директор ГрінКо Олександр Залєвський.

«Нагадаємо, Головне управління Держспоживслужби у Львівській області надало компанії ГрінКО офіційне роз’яснення про те, що Державними санітарними правилами планування та забудови населених пунктів передбачена санітарно-захисна зона 500 м для сміттєспалювальних та сміттєпереробних заводів, полігонів ТПВ.

Перед тим, враховуючи високий суспільний резонанс і зацікавленість громадськості до питання запуску сміттєсортувальної лінії ГрінКо на території Сільмашу у Львові, компанія опублікувала дозвільні документи, отримані нею в процесі підготовки лінії до запуску.

Саме ці документи були передані громадським активістам на зустрічі, що відбулась 17 лютого», – повідомили  у “ГрінКо”.

Нагадаємо, журналісти дослідили, що ТзОВ «Захід ресурс плюс» має нечистоплотну фінансову історію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *