ОСТАННІ НОВИНИ

На Харківщині горить військовий склад із боєприпасами. Через вибухи евакуйовують населення

|

Сьогодні вночі спалахнула пожежа на території військового складу у місті Балаклія Харківської області. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС України.

Так, о 2:56 23 березня до ДСНС надійшла інформація проте, що у м. Балаклія на території військового складу Міністерства оборони виникла пожежа з подальшою детонацією боєприпасів. Рух пасажирського транспорту по залізничній станції Балаклія призупинено та організовано за резервною схемою.

Як зазначається у повідомленні ДСНС, станом на 07:30 23 березня продовжується евакуація населення:

із с. Вербовка евакуйовано 2700 чоловік в с. Пришиб (відстань 16 км від м. Балаклія).

із с. Яковенково – 806 чоловік населення у Волохів Яр (20км від м. Балаклія).

із м. Балаклія евакуйовано понад 16317 чоловік.

Усі вибухи відбуваються на технічній території арсеналу. Але спостерігаються поодинокі випадки розльоту осколків.

На місці події від ДСНС задіяно 55 автоцистерн, 24 одиниці допоміжної техніки від ДСНС та 362 чоловіки особового складу. Також працює 25 автомобілів швидкої допомоги, понад 100 співробітників швидкої допомоги, від Національної поліції – 40 автомобілів та понад 150 чоловік особового складу.

На залізничній станції с. Шебелинка чергують два пожежних потяги.

На місці розгорнуто штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на чолі з головою Харківської облдержадміністрації Світличною Ю.О., працює оперативна група ДСНС України, яку очолює тимчасово виконуючий обов’язки Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Мельчуцький О.Г.

На місце пожежі виїхала мобільно-оперативна група ГУ ДСНС України у Харківській області на чолі начальником Головного управління, заступник начальника Головного управління, Національна поліція, прокуратура.

Джерело Фото: ДСНС, ТСН

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *