ОСТАННІ НОВИНИ

В Шостці у керівника поліції знайшли незадекларовані цінності, зброю і прапор РФ

|

У начальника Шосткинського відділу поліції під час обшуку виявили тисячі доларів, золото, вогнепальну зброю, значну кількість набоїв, ножі, штикножі та прапор Російської Федерації. Про це повідомила прес-секретар генерального прокурора Лариса Сарган у Facebook.

У зв’язку із викриттям заступника начальника Шосткинського відділу поліції на отриманні хабара в сумі 7 тисяч грн, з метою виявлення інших співробітників поліції, причетних до злочину, прокуратурою Сумської області спільно з Управлінням внутрішньої безпеки в Сумській області було проведено обшук у кабінеті і помешканні начальника міського відділу поліції.

Під час проведення слідчих дій в будинку керівника виявлено та вилучено вогнепальну зброю, значну кількість набоїв, ножі, штикножі та прапор Російської Федерації. У кабінеті правоохоронця, який має спеціальне звання полковник поліції, виявлено та вилучено 21,5 тис доларів США, 150 Євро, золоті зливки, ювелірні вироби та колекцію монет.

Розпочато досудове розслідування щодо встановлення походження знайдених цінностей. Вказані відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 368-2 (незаконне збагачення) та ст. 366-1 (декларування недостовірної інформації).

УП

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *