ОСТАННІ НОВИНИ

Які вулиці Львова зараз латають

|

У Львові тривають роботи з впорядкування доріг і хідників. Проводять ямкові ремонти, вирізають уражені ділянки верхнього шару дороги, зі сприятливими погодними умовами асфальтують ці ділянки. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Як повідомили у Залізничній районній адміністрації, провели поточні ямкові ремонти доріг на вул. Широкій, вул. Сяйво, вул. Виговського, вул. Левандівській. Також відремонтували дорогу на Білогорщу.

У Личаківському районі провели ремонти доріг на вул. Старознесенській, вул. Личаківській, вул. К.Левицького.

«Провели ямкові ремонти на вул. Навроцького, вул. Драгана, вул. Хуторівка», – зазначив Віктор Західний, начальник відділу комунального господарства Сихівської районної адміністрації.

«Ми проводимо і частково вже провели ремонтні роботи на вул. Науковій, вул. Княгині Ольги, вул. Тролейбусній, вул. Трускавецькій, плануємо перейти до ремонту доріг на магістральних вулицях. Також тривають поточні ремонтні роботи на вул. Любінській, вул. Окружній та вул. Капустинського», – зазначив голова Франківської районної адміністрації Тарас Гнида.

Провели поточні ямкові ремонти доріг на вул. Липинського, пр. Чорновола, вул. Грінченка. Сьогодні планують розпочати ремонт на вул. Мазепи. Про це повідомили у Шевченківській районній адміністрації.

«Ми провели ремонтні роботи на вул. Листопадового Чину, вул. Університетській, вул. Кривоноса, вул. Опришківській, вул. Винниченка, вул. Митрополита Андрея, вул. І.Франка, вул. Дорошенка, вул. Князя Романа, пл. Різні. Також ми проводимо ремонтні роботи хідників на пр. Шевченка та вул. Міцкевича», – зазначив заступник голови Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *