ОСТАННІ НОВИНИ

Українці намагалися перевезти контрабандні сигарети під виглядом вугілля до Польщі

|

Вартість 23 тисяч пачок сигарет замаскованих під брикети вугілля сягнула 380 тисяч гривень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДПСУ.

Завершився підрахунок контрабандних сигарет замаскованих під вугілля, що були виявлені співробітниками Держприкордонслужби у пункті пропуску «Шегині» на українсько-польському кордоні.

Загальна кількість знайдених сигарет склала понад 23 тисячі пачок. Їх оцінено у майже 380 тисяч гривень. Разом з куривом вилучено 7,9 тонн деревного вугілля, серед якого були приховані тютюнові вироби. Його вартість склала майже 87 тисяч гривень.

Нагадаємо, у минулу п`ятницю прикордонники Мостиського загону спільно з працівниками митниці виявили контрабандні сигарети, замасковані під брикети деревного вугілля у вантажному автомобілі «МАН». Тоді прикордонники вирішили більш детально оглянути вантажівку, за кермом якої перебував 49-річний мешканець міста Дрогобич Львівської області, та вивели її для додаткового огляду. У вантажівці перевозилось 22 мішки з вугіллям, в яких і були приховані брикети з сигаретами.

Відео: ДПСУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *