ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова студенту двічі всадили ножа у груди

|

У п’ятницю ввечері у центрі Львова 21-річний студент Львівської політехніки отримав два ножові удари у область серця. Про це Львівському порталу повідомили близькі постраждалого.

Як відомо від активістів Варта1, у п’ятницю о 21:15 на вулиці Нижанківського біля закладу «Сіли з’їли» сталася бійка в результаті якої молодий хлопець отримав ножові поранення. Нападники були затримані поліцією, пораненого забрала швидка у непритомному стані.

За інформацією від близьких хлопця, який навчається на 4-му курсі Львівської політехніки, Назар заступився за товариша, до якого на вулиці вчепився невідомий із компанією, за те й отримав два ножові поранення в область серця.

«Внаслідок поранення Назар потрапив до реанімації де його прооперували. Сьогодні його вже відключили від апарату штучного дихання. Загрози життю немає», – про це у коментарі Львівському порталу повідомили близькі Назара.

Як повідомили Львівському порталу у прес-службі патрульної поліції Львова, до правоохоронців надійшов виклик на вулицю Нижанківського, про нанесення тілесних ушкоджень. Коли патрульні прибули на місце, то побачили групу людей, які надавали одному з поранених ножем першу домедичну допомогу. 21-річного пораненого забрала швидка у важкому стані. Попередній діагноз – множинні проникаючі поранення грудної клітки. Ще один поранений у живіт, 21-річний студень стояв поруч і від госпіталізації відмовився.

Очевидці події вказали на особу, яка завдала ножові поранення і на ще одного хлопця та дівчину, які за їх словами причетні до цього інциденту. Раптом дівчина забігла в заклад громадського харчування і хотіла сховатися до вбиральні, однак патрульні не дали їй цього зробити. Вона вийшла на вулицю і в неї випав ніж, який ймовірно був знаряддям злочину. Підозрюваних затримали, в одного із них були руки в крові. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Галицького відділу поліції. Згодом прямуючи з потерпілим до відділку поліції потерпілий упізнав ще одну особу, яка може бути причетною до згаданої події. На його куртці були плями бурого кольору. Його теж доставили до відділу поліції. Усі підозрювані віком близько 20 років.

Особу, яку підозрюють у нанесенні ножових поранень і на яку вказали свідки помістили в ізолятор тимчасового тримання. Дану подію кваліфікували за двома статтями кримінального кодексу. А саме, хуліганство вчинене із застосуванням холодної зброї. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років. А також, за нанесення умисних тяжких тілесних ушкодженнь, небезпечне для життя, що карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

Слідчі з’ясували, що інцидент трапився на ґрунті безпричинного конфлікту і з хуліганських мотивів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *