ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові на черговій крадіжці затримали чоловіка, що переховувався від суду

|

Львівські патрульні затримали чоловіка за викрадену пляшку алкоголю, а виявилось, що він переховування від правосуддя. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

Вчора, 20 березня, близько 10.00 на вулиці Бойчука в супермаркеті затримали чоловіка за крадіжку пляшки алкоголю. На нього склали протокол за дрібну крадіжку. З’ясували, що порушник раніше притягувався за куріння та розпивання алкоголю у заборонених місцях, а також за крадіжку вчинену повторно або за попередньою змовою групою осіб. Окрім того, впродовж року його сім разів затримували за дрібні крадіжки і складали протоколи, які скеровували до суду, однак порушник в суд не з’являвся.

Його доставили у Франківський районний суд, де йому дали 10 днів адміністративного арешту. У тому ж суді розглядається справа за ч.2 ст. 185 ККУ (Крадіжка вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб), однак порушник переховувався від суду. Відтак, йому вручили повістку. Тепер затриманому не уникнути відповідальності за скоєні правопорушення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *