ОСТАННІ НОВИНИ

Театр «Воскресіння». Що можна подивитися у квітні

|

Львівський академічний духовний театр «Воскресіння» готує на квітень для своїх шанувальників п’ять вистав. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі театру.

На фото момент вистави “Ніч для жінок”

Зокрема, відвідувачі театру можуть переглянути:

«Провінційні анекдоти»

Вистава «Провінційні анекдоти» – класика сучасності Олександра Вампілова! Сьогодні його п’єси, надзвичайно актуальні, тому що проблеми маленької людини – є вічною проблемою. Як розпізнати справжнє кохання, справжнє людське почуття, як відчути справжню біль, як взагалі побачити просту справжню людину.

Складна, жанрова природа одноактних п’єс О.Вампілова, містить у собі трагічне, комічне, філософське і притчове начало. Герої притч типові обивателі – і смішні, і беззахисні, і зворушливі, і часто агресивні у своєму неуцтві і брутальності. Просто звичайні люди.

Вистави відбудуться 1 та 2 квітня о 18.00

«Весела корчма»

Львівський академічний театр «Воскресіння» запрошує на музичну комедію «Весела корчма», за мотивами оповідань Шолом-Алейхема.  Ця вистава отримала нагороду від журі на конкурсному VI Міжнародному фестивалі «Сусіди» в Любліні (Польща). Це колоритна вистава, наповнена танцями, єврейською музикою, гумором і смішними діалогами неодмінно додасть Вам хвилю позитивного настрою у ці дні.

Вистави відбудуться:  7 квітня о 19.00, 8 та 9 квітня о 18.00.

«Іфігенія в Авліді»

Цього місяця Львівський академічний театр Воскресіння, вперше в Україні, поставив постановку-адаптацію легендарної трагедії Евріпіда «Іфігенія в Авліді». Одну виставу також заплановано після Пасхальних свят у квітні.

За сюжетом прекрасну Єлену вже викрали. Троянська війна почалася та грецькі війська не можуть відплисти з Авліди, бо нема вітру. Царю Агамемнону жрець пророкує перемогу у війні, лише за умови, що він пожертвує життям дочки Іфігенії. Влада чи людяність? Що вирішить Агамемнон? Програти війну чи виграти, втративши дитину? Герої давньогрецької міфології оживають в сучасному, цікавому, мистецькому, експери-ментальному трактуванні.

Вистава відбудеться 19 квітня о 18.00.

«Він, вона, вікно, покійник» 

Зміст цієї комедійної п’єси дуже інтригуючий і кожна репліка змушує глядача сміятися та захоплюватися грою акторів. Помічник британського прем’єра Річард Уіллі таємно зустрічається з секретаркою у готелі «Вестмінстер». Несподівано вони виявляють у номері тіло мертвого мужчини. Схоже, це грабіжник, якого притиснула віконна рама. Спроби сховати труп, лише заплутують ситуацію, а особливо коли у їхній номер з’являються непрохані гості… Але не будемо відкривати всі карти. Поза усім – це світла комедія, що несе радість, сміх, позитивні емоції.

Вистави відбудуться: 21 квітня о 19.00, 22 та 23 квітня о 18.00

«Ніч для жінок в театрі Воскресіння»

Якщо Ваша душа бажає незабутнього та вражаючого дійства, позитивних емоцій, легкого гумору і 100% драйву, найкращим подарунком Вашому доброму настрою буде вистава «Ніч для жінок». Ця п’єса відома світовому глядачеві за багаточисельними постановками, які незмінно б’ють усі рекорди щодо популярності. До речі, в 2001 році вона була нагороджена вищою театральною премією Франції «Мольєр».

Шестеро безробітніх друзів, яких звільнили зі заводу зневірилися в тому, що можуть знайти роботу…  Та у хлопців зародилася шалена ідея… На очах здивованої публіки «робітники від верстату» перетворюються на «аполонів стрептизу».

Вистави відбудуться: 28 квітня о 19.00, 29 та 30  квітня о 18.00

Квитки доступні за посиланням Ticket.Voskresinnia, або за тел.: 261-63-10, 261-63-50. Вартість – 100 грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *