ОСТАННІ НОВИНИ

Година Землі. У суботу Львів на годину поглине темрява

|

У суботу, 25 березня, з 20.30 год. до 21.30 год. відбудеться загальносвітова кампанія Година Землі 2017 року. В рамках акції закликають людей на всій планеті вимкнути світло на одну годину – Годину Землі, як символ стурбованості за майбутнє Планети та єдності у бажанні захистити природу. Про це інформують у прес-службі Львівської міськради.

Як повідомили в управлінні екології та благоустрою департаменту містобудування ЛМР, місто Львів, як і попередні 9 років, підтримує та приєднується до проведення цієї акції. Метою проведення акції є привернути увагу населення до здійснення щоденних дій у сфері енергоефективності, збереження навколишнього середовища та ощадливого використання ресурсів.

Під час проведення акції у місті буде вимкнено підсвітку Архикатедрального Собору Святого Юра та телевежі на Високому Замку.

Також, за словами начальника управління охорони історичного середовища Лілії Онищенко, під час акції «Година Землі» буде вимкнено підсвітку усіх архітектурних об’єктів та світло на вуличних ліхтарях.

Управління екології та благоустрою ЛМР закликає кожного мешканця долучитися до кампанії шляхом символічного вимкнення світла на 60 хвилин у своїх домівках чи офісах, а також розказати друзям та знайомим про Годину Землі, поставивши банер кампанії на свій блог чи сайт, через соціальну мережу Facebook, надіславши посилання на сайт Години Землі (wwf.panda.org/eh17) чи особисто, а також висловлює свою вдячність за розуміння проблеми та значну підтримку мешканцями Львова усіх екологічних акцій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *