ОСТАННІ НОВИНИ

DZIDZIO на передовій завітав до прикордонників Краматорського загону

|

У рамках поїздки у зону АТО відомий фронтмен гурту DZIDZIO Михайло Хома відвідав підрозділи Краматорського прикордонного загону. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДПС України.

Український артист завітав до управління Краматорського прикордонного загону, де з радістю поспілкувався з прикордонниками. Згодом запросив військовослужбовців та їхні сім`ї на свій концерт. Свято, як завжди, видалося  дуже яскравим та веселим. В особливому захваті від артиста були діти, яких він запросив до себе на сцену прямо під час виступу.

Після концерту, не зважаючи на втому, DZIDZIO поїхав до оперативно-бойової прикордонної комендатури «Курахівка», де також поспілкувався з прикордонниками, зробив разом з військовими багато фото на згадку та відеороликів, що створило для усіх незабутню позитивну атмосферу. Після спілкування з персоналом підрозділу, артист відвідав КПВВ «Мар`їнка», побував на самісінькому «нулі» і всюди висловлював прикордонникам слова підтримки і вдячності за їхню нелегку службу.

Михайло Хома запросив прикордонників і на свій концерт в місто Покровськ, пообіцявши, що скоро обов’язково приїде ще раз.

Взагалі візит DZIDZIO до прикордонників був дуже насиченим, і всюди співак підкорював військовослужбовців своєю неординарною поведінкою, яскравим гумором та веселими піснями.

Раніше Львівський портал повідомляв, що DZIDZIO завітав до прикордонників Луганського загону та відвідав дітей у Щасті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *