ОСТАННІ НОВИНИ

Собаки винюхали контрабанду

|

Окрім партії у понад 23 тисячі пачок контрабандних цигарок, що були виявлені у вантажі деревного вугілля в Шегинях, цими вихідними прикордонні службові собаки виявили ще ряд цікавих знахідок. Зокрема службові собаки допомогли виявити прикордонникам приховані цигарки у вагонах із рудою та наркотичні таблетки. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

Так в суботу 18 березня ц.р., в пункті пропуску для залізничного сполучення «Мостиська», під час огляду вантажного потягу із залізною рудою спрацював спеціальний собака прикордонників, підготовлений до пошуку тютюнових виробів.

За допомогою щупів правоохоронці перевірили насипи руди у вказаних твариною вагонах та знайшли сторонні вкладення під масивним шаром металургійної сировини. У двох напіввагонах були сховані чотири пакунки з цигарками марки «Фест», які зловмисники сподівались контрабандним чином переправити за кордон під залізною рудою. Цигарки передано працівникам ДФС України.

Того ж дня, у пункті пропуску «Смільниця», за допомогою службового собаки по пошуку наркотичних речовин прикордонники знайшли таблетки наркотичної дії. У речовому ящику одного з автомобілів, що слідував до Польщі, собака вказав на пакунок із лікарським засобом із вмістом наркотичної речовини «Doreta», у кількості 9 таблеток. Обмежені до вільного обігу таблетки були вилучені представниками Нацполіції України.

Наступного дня, у неділю у цьому ж пункті пропуску інший службовий собака, але з пошуку зброї та вибухівки, знайшов чотири мисливські набої, які громадянин України прихопив з собою у подорож до Польщі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *