ОСТАННІ НОВИНИ

У ДТП на трасі Львів – Стрий травмовано четверо людей. Серед постраждалих є діти

|

Вчора поблизу села Ковирі, що у Пустомитівському районі Львівщини не розминулися водії автомобілів «Daewoo Lanos» та «Volkswagen Touran». У зіткненні постраждало четверо людей, серед них двоє неповнолітні. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Департаменту із питань цивільного захисту ЛОДА.

За даними відомства, небезпечна подія сталася 18 березня о 07:30 на автодорозі Львів – Стрий. Внаслідок ДТП отримали травми чотири особи із них дві дитини.

Найбільших ушкоджень зазнала 39-річна жителька села Липівка Миколаївського району, яка була госпіталізована до хірургічного відділення Військово-медичного клінічного центру Західного регіону. Стан жінки досі важкий.

Травм середнього ступеня важкості зазнала 32-річна жителька м. Кам’янка-Бузька, яка госпіталізована до травматологічного відділення Львівської комунальної міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги, ості. Подібних ушкоджень зазнали двоє дівчаток-пасажирів. Так 10-річна та 5-річна жительки м. Кам’янка-Бузька, були госпіталізовані до травматологічного відділення Львівської міської дитячої клінічної лікарні.

Фото: Варта1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *