ОСТАННІ НОВИНИ

Спортивно-патріотична гра «Гурби-Антонівці» запрошує учасників

|

Усіх небайдужих запрошують стати учасником найбільшої в Україні  спортивно-патріотичної гри «Гурби-Антонівці», яка цьогоріч відбуватиметься із 29 квітня по 2 травня. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

Як відомо, щорічно «Гурби-Антонівці» збирають близько 400 хлопців і дівчат з різних областей  України. Організатори запевняють, що гра не лише єднає молодь, а й дає змогу вдосконалити навички орієнтування, фізично та морально загартуватися, побороти свої страхи, навчитися виживати в екстремальних умовах, знайти нових друзів, а також – вшанувати українських героїв.

Також, організатори пропонують компенсацію вартості проїзду мешканцям Лівобережної, Центральної, Південної України, щоб таким чином зібрати на «Гурбах-Антонівцях» молодь з усіх регіонів України.

Місцем проведення є лісовий масив на межі Тернопільської та Рівненської областей,  де у 1944 році стався найбільший бій УПА проти НКВС, що закінчився тактичною перемогою української армії. Щороку учасники гри проводять тут волонтерські роботи з впорядкування штабу-музею УПА «Волинь-Південь» та могил повстанців.

Цьогорічним нововведенням є щотижневі тренування в шести містах України. Учасники мають змогу ще до гри ознайомитись з правилами, послухати поради досвідчених гравців та випробувати свої сили в боях.

Цьогорічна гра є ювілейною, адже успішно відбуватиметься вже 15-ий рік поспіль. Гра триває безперервно протягом 60 годин. Учасники діляться на дві команди, які змагаються за перемогу. Третя команда – досвідчених гравців – чинить перешкоди, що робить гру ще більш насиченою.

Тренування у Львові проводяться кожної неділі. Цього разу вони відбудуться 19 березня о 13.00 за адресою вул. Університетська, парк імені Івана Франка.

Ознайомитися з умовами реєстрації та графіком тренувань: gurby.org.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *