ОСТАННІ НОВИНИ

Гройсмана вже дратує зволікання Садового із вивозом львівського сміття

|

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман вкотре закликав мера Львова Андрія Садового не зволікати, а налагодити вивіз ТПВ зі Львова, аби прибрати гори сміття із міста. Про це повідомив сам прем’єр на своїй сторінці у Фейсбук, передає кореспондент Львівського порталу.

За словами В. Гройсмана, у телофонній розмові із мером Львова Андрієм Садовим він досі не зрозумів, скільки ще часу потрібно допомагати забирати львівське сміття?

«Мав телефонну розмову з львівським міським головою Андрієм Садовим. Він повідомив, що ті полігони, з якими ми домовились під час минулого мого приїзду до Львова, відмовляються далі приймати львівське сміття. Чесно кажучи, просто по-людськи, розумію їх позицію – і про це сказав панові Андрію. Вони не бачать бажання вирішити проблему з його боку, а тільки постійні зволікання. Тому, певне, і відмовляються, бо не розуміють скільки ще це буде тривати», – повідомив Гройсман..

Окрім того Гройсман неприємно вражений, що А. Садовий востаннє проводив переговори із вивезення сміття зі Львова десь півтори місяці тому.

«Вразив мене один факт. Пан Андрій сказав, що говорив уже з усіма міськими головами – усі відмовляються. Але на моє питання, з ким і коли він говорив на цю тему останній раз, відповів, що говорив з Київським головою Віталієм Кличком… десь 1,5 місяці тому!

Як колишній міський голова, завжди намагаюсь допомогти міським головам, які до мене звертаються. Я уже не раз втручався у цю ситуацію, готовий втрутись ще раз. Але думаю, що врешті-решт пан Андрій мав би розпочати сам вирішувати цю проблему, а не шукати знову, хто йому заважає», – обурився Володимир Гройсман.

Як раніше повідомляв Львівський портал, Володимир Гройсман вимагає реальний план дій із рекультивації Грибовицького сміттєзвалища і надав Садовому шість місяців для зведення нового сміттєпереробного комплексу.

Варто також нагадати, що  до моменту Грибовицької трагедії Львів відмовив 43 інвесторам у будівництві сміттєпереробного заводу.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *